מתעניינים בלימודים לשנה הקרובה?

ברוכים הבאים למחלקה ללימודי התיכון באוניברסיטת בר אילן!

בעמוד זה תוכלו למצוא את כל המידע הנדרש לקראת התואר שלכם במזרח תיכון.

קטלוג קורסים-

הנכם מוזמנים להכנס לקטלוג הקורסים של המחלקה ולהתרשם ממגוון הקורסים המוצעים לבחירה.

תנאי קבלה:

ממוצע בגרות: 83 + פסיכומטרי: 520 (תנאים אלו משתנים מידי שנה על-פי היצע וביקוש. ציון פסיכומטרי גבוה מחפה על ציון נמוך בבגרות ולהפך ולכן קבלה סופית נעשית ע"י מדור קבלת תלמידים. כמו כן, יש להציג בחלק האנגלית בפסיכומטרי ציון מינימום 85. במידה ולא - יש להיבחן במבחן אמי"ר\אמיר"ם טרם פתיחת שנת הלימודים ולקבל את הציון הנדרש).

בממוצע בגרות של 95 ומעלה, ניתן להתקבל ללא פסיכומטרי על סמך הבגרות בלבד. יש לדאוג להיבחן במבחן מיון אנגלית אמי"ר\אמיר"ם טרם פתיחת שנת הלימודים ולקבל את הציון הנדרש).

בן +26 ולא עומד בתנאי הקבלה? לחץ כאן ובדוק התאמה למכינה.

תואר שני: ממוצע תואר ראשון: 76.

תואר שלישי: ממוצע תואר שני: 90, ציון בתזה: 90.

ימים פתוחים:

יום ראשון י"ב אלול 3.9 בין השעות 16:00-9:00

כמו כן, אתם מוזמנים להגיע אלינו בשעות הקבלה: ימים א,ב,ד,ה, בין השעות 12-10 ולקבל ייעוץ במזכירות המחלקה בבניין 410 חדר 15. מומלץ לתאם מראש הגעה.

לחישוב הממוצע והערכת סיכויי קבלה ניתן להכנס למחשבון הערכת קבלה של האוניברסיטה.

ניתן להרשם ללימודים בקישור זה.